. HugeDomains.com - HeilInk.com is for sale (Heil Ink)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

HeilInk.com is for sale

Buy Now: $2595
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $2595 12 monthly payments of $217
  • 12 monthly payments, only $216.25 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of its kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • HugeDomains.com worked with me to make sure I got the exact domain that I wanted. I couldn't be happier with my experience. I am very grateful and would highly recommend their services. - Samuel Smith, 9/10/2018
  • Satisfied - Preetam Kumar, 9/6/2018
  • I’ve used HugeDomains.com to buy a few domains and my experience has been fabulous every single time. Thank you guys for doing such a great job. - Nasser Al-Shaikh, 8/31/2018
  • More testimonials

HeilInk.com

Own this domain today

Our Price: $2,595 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST
Other Domains You Might Like

© 2018 HugeDomains.com. All rights reserved.

A Néptáccsoportról

BelépésFacebook

A Néptáccsoportról

Hogyan kezdődött?

 

Bokor IldikóEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy óvoda, ahol egy szép szőke óvónő Bokorné Rapolder Ildikó lelkesen magyarázta a szülőknek Kodály nyomán, hogy a népzene és a népdalok milyen fontosak a gyermek fejlődése szempontjából.

 

Műsorokat szervezett az óvodásokkal, később a szülők közösségének kialakulását is segítette. Hamar rájöttünk, hogy együtt könnyebb.

 

Ebbe a közösségbe tartozott egy fiatal házaspár, Menczinger Tibor és Andrea, akik három örökmozgó fiúgyermeket neveltek és vállalkoztak arra, hogy az oviba járó gyerekeknek szívesen tanítanak heti rendszerességgel néptáncot. Ekkor a városban még nem volt magyar néptánc oktatás az intézményekben. Mindez 1995-ben történt.Táncosok

 

Teltek az évek és a táncos csapat létszáma szépen gyarapodott egyre többször kaptunk meghívást a városi rendezvényekre. Gyermekeink fejlődését folyamatosan segítette a gondoskodó szülői támogatás.

 

Velünk közel egy időben a zeneiskolában munkálkodott egy olyan pedagógus, aki a népzenét és a népdalokat oktatta magas színvonalon. Nevelte a napjainkban országos és nemzetközi szereplést vállaló Rojtos zenekar népzenész palántáit és létrehozta a leányoknak a Csicsóka népdalcsoportot. A BOJTÁR Népzenei Egyesület Szabó Mihály, Danhauser Zoltán és Győri Balázs elszánásából és erejéből született meg, melyhez további komoly segítséget jelentett az aktív tagok önzetlen segítése.Kriszta

 

Az, hogy filozófiánkkal: együtt könnyebb, hova jutottunk, azt hűen tükrözi Pákozdi Péter édesapa gondosan megszerkesztett és mindig aktuális egyesületi honlapja, melyre ellátogatott.

 

Köszöntjük Önt!

 

 

Fotók: Rozsnyai Margit és Benedek István

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Látogatóink

Ma:Ma:67
Tegnap:Tegnap:109
E héten:E héten:278
E hónapban:E hónapban:2232
2011.11.01. óta összesen: 618700