Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

HeilInk.com is for sale

Buy Now: $2595
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $2595 12 monthly payments of $217
  • 12 monthly payments, only $216.25 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of its kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Few minutes and a few dollars and we had the name we wanted. - Andrew Rosener, 4/8/2019
  • Everything in the process was smooth, fast and easy. I choose a financial plan which is 12 payments. Everything was ready in almost 10 minutes. Highly recommend you to deal with them if you are looking to purchase a special domain name. *This is not an ad or paid testimonial, You can contact me through the domain to verify it if you want to * - kadhim maan, 4/8/2019
  • The payment plans are perfect for the quick and easy no hassle transactions. I'm looking forward to spreading the Gospel of JAH-ShuA through JoshuaWay.com. Thanks for the quick technical information to access by domain and the rock solid ownership transfer process. Huge Domains ROCKS! - D. Stirnemann, 4/8/2019
  • More testimonials

HeilInk.com

Own this domain today

Our Price: $2,595 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST
Other Domains You Might Like

© 2019 HugeDomains.com. All rights reserved.

A Néptáccsoportról

BelépésFacebook

A Néptáccsoportról

Hogyan kezdődött?

 

Bokor IldikóEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy óvoda, ahol egy szép szőke óvónő Bokorné Rapolder Ildikó lelkesen magyarázta a szülőknek Kodály nyomán, hogy a népzene és a népdalok milyen fontosak a gyermek fejlődése szempontjából.

 

Műsorokat szervezett az óvodásokkal, később a szülők közösségének kialakulását is segítette. Hamar rájöttünk, hogy együtt könnyebb.

 

Ebbe a közösségbe tartozott egy fiatal házaspár, Menczinger Tibor és Andrea, akik három örökmozgó fiúgyermeket neveltek és vállalkoztak arra, hogy az oviba járó gyerekeknek szívesen tanítanak heti rendszerességgel néptáncot. Ekkor a városban még nem volt magyar néptánc oktatás az intézményekben. Mindez 1995-ben történt.Táncosok

 

Teltek az évek és a táncos csapat létszáma szépen gyarapodott egyre többször kaptunk meghívást a városi rendezvényekre. Gyermekeink fejlődését folyamatosan segítette a gondoskodó szülői támogatás.

 

Velünk közel egy időben a zeneiskolában munkálkodott egy olyan pedagógus, aki a népzenét és a népdalokat oktatta magas színvonalon. Nevelte a napjainkban országos és nemzetközi szereplést vállaló Rojtos zenekar népzenész palántáit és létrehozta a leányoknak a Csicsóka népdalcsoportot. A BOJTÁR Népzenei Egyesület Szabó Mihály, Danhauser Zoltán és Győri Balázs elszánásából és erejéből született meg, melyhez további komoly segítséget jelentett az aktív tagok önzetlen segítése.Kriszta

 

Az, hogy filozófiánkkal: együtt könnyebb, hova jutottunk, azt hűen tükrözi Pákozdi Péter édesapa gondosan megszerkesztett és mindig aktuális egyesületi honlapja, melyre ellátogatott.

 

Köszöntjük Önt!

 

 

Fotók: Rozsnyai Margit és Benedek István

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Látogatóink

Ma:Ma:44
Tegnap:Tegnap:81
E héten:E héten:731
E hónapban:E hónapban:1921
2011.11.01. óta összesen: 647336